Fatih Güler’den açıklama: İyice havaya girdik
Alikahyaspor’un başarılı golcüsü Fatih Güler takımın iyice havaya girdiğini ifade etti ve bu sezon belirlenen hedefe ulaşacaklarını belirtti.
12 MAÇTA 10 GOLÜ VAR
Geride bıraktığımız sezon Gölcük ekibi Kavaklıspor ile 26 gol atan Fatih Güler bu sezon Alikahyaspor forması ile 12 maç sonunda toplam gol sayısını 10’a çıkardı. Fatih farklı kazandıkları Başiskele maçının ardından Nokta Gazetesi’ne açıklama yaptı ve şu şekilde konuştu: Artık hata lüksümüzün olmadığı haftalara girdik. Güçlü takımların yer aldığı grupta öncelikle Play-Off’ta tutunup Yükselme Grubu’nda belirlenen hedefe varmak için elimizden geleni yapacağız.
İŞİ BİTİRECEĞİZ İNŞALLAH
Başiskele maçında oldukça dominant bir futbol oynadık ve güzel bir galibiyet aldık. Artık iyice havaya girildi. Takım olarak iyi oynuyoruz ve ne yaptığımızı fazlasıyla biliyoruz. Önümüzde İhsaniye, Kullar, Suadiye ve Çayırova maçları var. Kritik maçlar öncesi takımın durumu çok iyi. İnşallah Play-Off’a kalıp bu bu sezon işi bitireceğiz.